Skip Navigation LinksHevoshotelli-Rintamäki

​​ ​​​​​​​käytävä.JPGsossutilat.JPGvarustehuone.JPG

Hevoshotelli on vuonna 2014 valmistunut EU-määräykset täyttävä talli. Tallissa on 20 karsinaa, pesukarsina lämpimällä vedellä sisällä ja kylmällä vedellä ulkona, 2 lämmintä varustehuonetta, loimien kuivatus/pesuhuone ja sosiaalitilat. Tallin toisessa päädyssä sijaitsee rehuvarasto. Tallissa on lämpötilan mukaan säätyvä automaattinen ilmastointi mikä takaa hevosille laadukkaan ilman.  Tallin suunnittelussa on otettu huomioon turvallisuustekijät esim. leveät käytävät ja hyvin valaistut, avarat piha-alueet.  Pihan kuivatus on suunniteltu ammattilaisen kanssa siten että ne ovat​ aina kuivat ja kantavat. Hevoshotellin käytössä olevat laidunmaat ja rehuntuontantopellot sijaitsevat tallin välittömässä läheisyydessä. Talliimme ovat tervetulleita oriit, tammat ja ruunat, nuoret sekä vanhat.  Hankettamme on rahoitettu Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2007-2013.​​​​​ Rakennusurakoitsijana hankkeessamme on toiminut Rakennuspalvelu Sepponen.


puhelimesta 344.JPGtarhavalo.JPG


Hevoset tarhaavat n. 400m2 hiekka/haketarhoissa, joita kiertävät lankku/sähköaidat. Tarhojen kuivatus on myös toteutettu ammattilaisen kanssa. Hevosia ei siis tarvitse hakea kuraisista tarhoista. Tarhat ovat myös valaistut. Pidämme tarhausajan hevosilla mahdollisimman pitkänä n. klo. 07.00-20.00. Hevoset saavat aamu-,päivä-ja iltapäiväheinät tarhoihin ja iltaheinät talliin tai sopimuksen mukaan vapaa heinä tarhassa.

Aidattu ja valaistu ratsatuskenttä on kooltaan 20x60m ja se on hiekka/kivituhka pohjainen. Tallilla on myös estekalusto.Hevosia voi ajaa ja ratsastaa myös tilan peloilla joista löytyy tasaisuutta sekä mäkiä. Tulevaisuuden suunnitelmissa on rakentaa aidattu ajo/maastoratsastureitti tilaa ympäröiville pelloille. Ratsastuskentän läheisyyteen rakensimme tarhojen pintamaasta hevosille oman "jumppakeskuksen" josta löytyy portaita ja luiskoja joita pääsee menemään sekä ylös että alas. 


kotivuille.JPG